header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Super weer, super sfeer, super saturday!

16-5-2017  | 

Vanaf 's ochtends vroeg was het gezellig druk op 13 mei. Veel kinderen wisten al snel de tafels met de hockeyplaatjes te vinden. En niet alleen de kinderen! Veel ouders liepen rond met lijstjes om het boek of zelfs meerdere boeken vol te krijgen. Tegen het eind van de middag was er sprake van een plaatjes chaos waar slechts een enkeling zich nog aan durfde te wagen.


Ondertussen werd het springkussen druk bezocht en stond er bijna continu een rij voor de popcorn en suikerspinkar. Ook probeerden velen het snelheidsrecord 'wie pusht zo hard mogelijk' te verbreken, geen eenvoudige opgave! Een clown vermaakte de jongste jeugd met ballonnen in allerlei vormen en kleuren.


Vanaf 13.00 uur werd de sfeer nog extra verhoogd door de beats van DJ Vince. Aan de bar liep het lekker door en door het mooie weer stonden er al snel supporters met een biertje op het terras te kijken naar prima wedstrijden. Tegen het eind van de middag sloten nog leden aan die elders hadden gehockeyd om te proeven van de sfeer.

De laatste wedstrijd was van de dames A1, het werd een spannende pot. Een fikse bui friste de boel nog even op waarna ze er toch nog een gelijk spel uitsleepten. Langzamerhand kwam er een einde kwam aan deze geslaagde dag.

 

Door veel vrijwilligers is weer een fantastische bijdrage geleverd. Dank aan iedereen die zich heeft ingezet om van deze dag een succes te maken. Op naar het volgende feestje!


Bekijk de foto's van deze Super Saturday.