header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zeer geslaagd familie toernooi!

2-7-2017  | 

‘Pap, als je zo speelt winnen we nooit’ riep een van de D spelers tegen haar vader toen hij een vierjarige tegenstander liet scoren. Het 40 jarig jubileum toernooi was gemoedelijk, sportief en ook fanatiek. Voor iedereen, jong, oud, klein, groot, met en zonder hockeyervaring: een geweldige dag.

Met een warme ontvangst & een heerlijk taartenbuffet ging op 24 juni 2017 het jubileum toernooi van start. De opkomst was fantastisch: 24 teams op drie velden. Iedereen begon met zeer veel enthousiasme. Je zag het al terug in de leuke shirts en de creatieve teamnamen. De voorpret moet ook al bijzonder zijn geweest.

De sfeer was heel gezellig: volop stralende gezichten op de velden. Fanatiek: De verbeten gezichtjes om te willen winnen op de stormbaan. En zorgzaam: De ernstige gezichten van de EHBO o.a. om pechvogel Daan (die wel de hele dag is gebleven).

 

De beste drie team waren:
1. Dikkies
2. Buurt
3. 'n Goei mix 

 

Na afloop was er een bruisende borrel en een echte Amerikaanse bbq. 

Samen een hele onvergetelijke dag buiten, volgend jaar weer!