header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Fluit jij ook mee? #Fluitmee

13-9-2017  | 
Of een hockeywedstrijd lekker en ontspannen verloopt, wordt mede bepaald door de scheidsrechter. Belangrijk dus dat spelers op elk niveau kunnen rekenen op goede, enthousiaste scheidsrechters. Scheidsrechters die met plezier fluiten, met hart voor de spelers en oog voor het spel. Scheidsrechters kunnen al op jonge leeftijd beginnen bij de eigen vereniging en doorgroeien tot misschien wel de Olympische Spelen! Voor sommigen een droomloopbaan. Maar net zo onmisbaar zijn al die scheidsrechters die zich gewoon wekelijks inzetten op de club. En niet te vergeten ouders die als begeleider de ontwikkeling van hockeytalent mogelijk maken. Vind je fluiten leuk? Kijk dan wat bij jou past!

Afgelopen week zijn de spelbegeleiders en scheidsrechters van onze club bijgepraat over hun rol tijdens de wedstrijd. Niet in de gelegenheid geweest te komen? Bekijk dan de presentaties van de bijeenkomsten.

Arbitrageplan
Er is door de Arbitragecommissie een arbitrageplan opgesteld. Het doel hiervan is om de arbitrage naar een hoger plan te tillen en te borgen voor de toekomst. Goede arbitrage draagt ertoe bij dat er meer respect en sportiviteit op de hockeyvelden komt. Dit komt ook de kwaliteit van de wedstrijden ten goede. Zowel spelers, coaches als toeschouwers zullen hiervan profiteren.  Lees alles over ons arbitrageplan op de website.

Presentaties en video
Bekijk het instructiefilmpje en presentatie voor spelbegeleiders.
Bekijk de presentatie voor de scheidsrechters.