header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Hoe vaak trainen?

29-8-2018  | Omdat er regelmatig vragen komen hoe vaak er getraind kan/mag worden door een team hieronder nog even de ‘spelregels’ uitgelegd.

Jongste jeugd teams
Alle jongste jeugd teams (F, E6 en E8) trainen standaard 1 tot 1,5 uur per week.De F en E6 teams doen dit in een circuitvorm met een eigen jeugdtrainer. De coördinatie is in handen van een trainerscoördinator die de trainers begeleid en waar nodig ondersteunt.De trainer en coördinator worden betaald door de club.

Jeugd - prestatieteams
Alle jeugdteams (D tot en met A) die in de subtop, 1e of 2e klasse uitkomen trainen standaard 3 uur per week. De trainer wordt betaald door de club. Alle leden die in een prestatieteam spelen betalen een jaarlijkse toeslag bovenop de contributie.

Jeugd - breedte teams
Alle jeugdteams (D tot en met A) die uitkomen in de 3e klasse of lager trainen standaard 1,5 uur per week. De trainer wordt betaald door de club.

Extra trainen en trainer
Mocht een team behoefte hebben aan meer trainingsuren dan zal het team dat zelf moeten initiëren. Zij dienen daarvoor zelf op zoek te gaan naar een trainer. Mocht die trainer een vergoeding willen ontvangen voor zijn of haar werkzaamheden, dan zal dat betaald moeten worden door het team. Daarnaast zal het team bij de Technische Commissie (lijncoördinator) moeten informeren of er een veld beschikbaar is op het gewenste tijdstip.

Meer weten?
Mocht je meer informatie willen hebben, dan kun je terecht bij de desbetreffende Lijncoordinator