header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Jij komt toch ook?

1-9-2018  | Op dinsdagavond 18 september mogen wij tot onze grote vreugde oud bondscoach Marc Lammers verwelkomen op onze club.
Wij nodigen jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.
 

Marc neemt ons die avond mee in de beleving van de hockeysport en zal daar een aantal thema’s uitlichten. Marc’s presentaties zijn altijd levendig. Door middel van beeld en geluid zorgt hij voor een betrokken publiek.
Vervolgens willen wij graag informeel met jullie in gesprek gaan. Een uitgelezen kans voor ons als bestuur jullie visie op onze club te horen.
Thema’s van de avond zullen onder andere zijn:
Maatschappelijke betrokkenheid van leden en ouders Consumeren of participeren?

Marc Lammers
Marc Lammers was de bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam.  Hij stond aan de leiding van het team dat de zilveren medaille won op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. In 2012 werd Marc bondscoach van het Belgische herenhockeyteam, waarmee hij in 2013 tot de tweede plaats op het EK hockey en de vijfde plaats op het WK reikte.
Marc Lammers verdient de naam moderne coach. Hij heeft veel innovatieve technieken geïntroduceerd, waaronder een videobril, nieuwe hockeysticks, hartslagmeters, ijsbaden, oor-telefoontjes en analysesoftware.


Programma
19.30 uur Ontvangst met koffie en thee in het clubhuis
20.00 uur Stand van zaken HCB en bestuurswisselingen
20.30 uur Presentatie Marc Lammers 
22.00 uur In gesprek met HCB
22.30 uur Afsluiting met hapje en drankje


Aanmelden
Wij hopen op een grote opkomst zodat we aan het einde van de avond allemaal met een groot clubgevoel naar huis gaan. De toegang is gratis, maar we willen wel graag weten of je komt.
 
Aanmelden kan via dit inschrijfformulierReacties

Rosa Engelen
Ja graag, 2 personen waarschijnlijk
Dorrit van de Veerdonk
Ja; 3 personen.
Lennard Bovend'eerdt
Graag. 3 personen
René Daelmans
Ja graag 1 persoon
Francois Janssen
Ja graag, 1 persoon

Reageer op het nieuws