header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Bianca en Klaas bedankt

6-9-2018  | Twee jaar lang waren met name Bianca en Klaas het gezicht van HC Berlicum in ons clubhuis. Samen met de vele vrijwilligers hebben zij het horeca gedeelte een stevige impuls gegeven. Zij hebben besloten te stoppen met de horeca activiteiten.  

De gastvrijheid, inzet en vakmanschap van hen zal gemist worden. Het bestuur en waarschijnlijk velen met ons willen onze grote dank uitspreken voor alles wat jullie samen met de vele vrijwilligers voor onze club hebben gedaan. We hopen jullie nog vaak te mogen begroeten bij HC Berlicum!

Op dit moment wordt er hard gewerkt om het vertrek zo goed als mogelijk op te vangen. Daarbij kunnen de horeca vrijwilligers nog extra handen gebruiken. Vind jij het leuk om een aantal malen per jaar een bardienst te draaien en onze leden en gasten te ontvangen met een glimlach? Laat het ons weten via: [email protected]Reacties

Dorrit van de Veerdonk
Bedankt voor jullie enorme professionele inzet! Veel goede veranderingen zijn er doorgevoerd. Voor nu & toekomst. 👍🏻
Robert Wannink
En zo is het Dorrit!
Robert Wannink
En zo is het Dorrit!
Mireille Gijsberts
Bianca en Klaas super bedankt voor jullie inzet voor onze mooie club. Dankzij jullie en jullie team van fantastische barvrijwilligers is de horeca naar een hoger niveau getild. Tot langs de lijn!
Olivier van de Wiel
Klaas en Bianca, zoals Dorrit en Mireille al schrijven super bedankt wat jullie hebben gedaan voor de club! Groetjes, Layla

Reageer op het nieuws