header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Wat een spreker is die man!

26-9-2018  | Deze kop is natuurlijk van toepassing op Marc Lammers. Dinsdagavond 18 september wist hij ons ademloos te bewieroken met zijn gedachten over focus, teamspel, betrokken bij club en team etcetera. 

Wat kan ik doen?
Vraag niet wat een ander kan doen, maar bedenk wat je zelf kunt doen is zijn devies. Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat HC Berlicum de beste, gezelligste en mooiste hockeyclub blijft? Al is het maar een klein stapje. Maar vele kleine stapjes maken samen een groot verschil. En die gedachte koesteren we. Daarom willen we jou vragen: welk talent wil jij inzetten voor de club? Het kan en mag van alles zijn. Niet alleen maken vele handen het werk licht, nog belangrijker is dat dit een gevoel van saamhorigheid geeft. Juist in een samenleving waarin individualisme hoogtij viert, een prettig en welkom tegengeluid. Het ouderwetse clubgevoel kortom. 

Mail het ons naar: [email protected]. Op de avond zelf kwamen er al spontane aanmeldingen. Maar hoe meer, hoe liever. We zouden het prachtig vinden. 
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws