header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuw Digitaal Wedstrijd Formulier

6-1-2019  | Vanaf dit weekend maken we gebruik van een nieuw DWF. Inhoudelijk en procedureel zijn er geen veranderingen, behalve dat de coaches nu een eigen code ontvangen om het formulier in te vullen en af te ronden.

Handleiding
Omdat de vormgeving is veranderd, is er een nieuwe handleiding beschikbaar. Deze vind je op de website van de KNHB of onderaan dit bericht.

Verschillende codes
Op het nieuwe formulier maken we gebruik van drie codes per wedstrijd. Een code wordt gestuurd aan de teambegeleider van het thuisspelende team, eentje naar de teambegeleider van het uitspelende team en ook de scheidsrechters ontvangen een eigen code. Vanaf het weekend van 12 januari worden de codes verzonden naar de scheidsrechters die op het moment van verzending bekend zijn (48 uur voor de wedstrijd). Om ervoor te zorgen dat een laat aangewezen scheidsrechter of een invaller ook gebruik kan maken van de scheidsrechterscode staat deze altijd vermeld op het wedstrijdformulier. De code is hierdoor ook altijd door de teambegeleider te zien en deze kan de scheidsrechter informeren. Daarnaast beschikken de wedstrijdsecretarissen ook over de codes.

Toegang tot DWF
Het DWF vind je via deze url. Daarnaast vindt je het formulier via onze app en website.
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws