header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Storing DWF

6-4-2019  | 

Deze mail kregen we zojuist van de KNHB:


Beste allemaal,

 

Helaas kampen we vandaag met serverproblemen waardoor het DWF niet goed en snel toegankelijk is. Deze problemen zijn aan het begin van de middag ontstaan. We hebben vervolgens berichten op onze social media kanalen en site geplaatst om aan te geven dat er problemen zijn. Daarbij was de verwachting dat deze problemen snel opgelost zouden zijn. Helaas is het probleem nog niet opgelost, vandaar dat jullie dit bericht ontvangen.

 

Op dit moment wordt met man en macht gewerkt aan de oplossing van de serverproblemen. We hopen dit z.s.m. alsnog op te lossen. Teams, scheidsrechters en wedstrijdsecretarissen raden we aan om morgen nogmaals te proberen in te loggen en dan alsnog de benodigde gegevens te verwerken. Het is mogelijk het DWF op dit moment al te benaderen, maar het werkt zeer traag. Wij hopen vanavond of morgenochtend alsnog veel formulieren binnen te krijgen via de gebruikers. Dan kunnen zoveel mogelijk gegevens via het reguliere proces worden verwerkt. Over de problemen hebben we een artikel op onze website geplaatst: https://www.knhb.nl/nieuws/serverprobleem-dwf

Mochten jullie vragen krijgen, dan hopen we dat jullie hen van de informatie voorzien en kunnen verwijzen naar het artikel. Helaas raakt hetzelfde probleem de KNHB Cockpit eveneens, waardoor jullie op dit moment niet kunnen ingrijpen of de uitslagen zelf kunnen verwerken.

 

Het is uitermate vervelend dat deze problemen zijn ontstaan. Onze excuses voor het ongemak. We sturen jullie morgen in de loop van de ochtend wederom een update.

 

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

 

Afdeling Competitiezaken KNHB


Groetjes,


Wedstrijdsecretariaat minioren/senioren/junioren

Tessa/Thijs/Idette.