header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

- Vacature - Wij zoeken een gastvrij barhoofd

15-4-2019  | 

Voor onze bar in het clubgebouw van HC Berlicum zoeken wij voor de zaterdagen en zondagen tijdens het seizoen een enthousiaste vrijwilliger die tegen een vrijwilligersvergoeding wil zorgen dat de bar goed reilt en zeilt.

Van maart – juni en sept – nov (25 weekenden) is onze bar open van 8 tot ongeveer 5. Hij wordt bezet door een leuke groep vrijwilligers die drankjes en happen verzorgen voor de leden en gasten van onze club. Het is een gastvrije bar waar onze bezoekers en leden graag komen. 

Voor het runnen van de bar zijn we op zoek naar een hoofd van de bar. Jij (of jullie als duo) opent en sluit de bar op zaterdag en zondag. Je coördineert de bezetting van de bar en zorgt dat alles goed loopt. Denk bij voorbeeld ook aan het assortiment en de inkoop. 

Heb je zin in deze klus en hart voor de horeca? Vind je het leuk om dingen te regelen en houd je van gezelligheid? Dan is dit een klus voor jou. Wij zoeken iemand die graag initiatieven neemt en er samen met het team van horeca vrijwilligers een leuke sfeer van maakt. Je bent minimaal 18 jaar oud.

Wil je meer weten: Neem contact op met [email protected] of kom op zaterdag langs in ons clubgebouw in sportpark De Brand aan de Groenstraat 14 in Berlicum.


Bezoek ons ook op Facebook: www.facebook.com/hcberlicum