header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Seizoens-afsluiting zaterdag 29 juni HC Berlicum

15-5-2019  | 

 

 

Op zaterdag 29 juni wordt het oude vertrouwde maar vooral gezellige Familie Vrienden Kennissen Toernooi georganiseerd. Ga samen de strijd aan en win tijdens het gezelligste toernooi van het jaar de felbegeerde gouden stick!

Vorm een team met je familie en vrienden, bestaande uit 8 tot 12 personen. Jong, oud, top-hockeyer of enthousiast darter…..iedereen is welkom zolang er maar minimaal één lid van HC Berlicum in je team zit.

Om 11:00 uur ontvangen wij de teams met koffie, thee en limonade.
Van 12:00 en 16:00 uur spelen we korte partijtjes (8 tegen 8) tegen elkaar.
Tussen de partijen door hebben we alle tijd om bij te kletsen en elkaar aan te moedigen.

Onze eigen Jamie zal tijdens het toernooi zorgen voor heerlijke hapjes in de vorm van een overheerlijke goed gevulde Gele thai curry-kokos soep, spicy nacho cheese of een Balkums plankje voor bij de borrel.

Dus…..trommel je oude teamgenootjes weer op, haal je teamshirt weer uit de kast en schrijf je team vóór vrijdag 21 juni in. Het aanmeldformulier vind je onderaan dit bericht.

Voor meer info of aanmelden stuur je een e-mail naar [email protected]

Direct na het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden, gevolgd door de huldiging van de teams die in de lentecompetitie kampioen zijn geworden. 

Na afloop van het toernooi en de huldiging hoef je van ons echt niet naar huis om je hockeykloffie uit te doen en je feestkleding aan te trekken. Blijf gezellig samen met vele anderen plakken op de club en drink een biertje of een wijntje, een frisje mag uiteraard ook. Om 17.30 uur is de BBQ warm en kan je een goede bodem leggen voor de feestavond.

Dinnerbandjes zijn vanaf zaterdag 25 mei te koop in het clubhuis. De kosten bedragen € 10,- per persoon, kinderen t/m 9 jaar betalen € 5,-.

Zonder jullie geen geslaagde dag! Schrijf je in voor het FVK-toernooi én koop een dinnerbandje in het clubhuis. 

Met een sportieve groet,
Evenementencommissie HC Berlicum


 

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws