header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Selectietraining en teamindelingen

19-5-2019  | 
Zoals eerder al aangekondigd vinden er ook dit jaar weer selectietrainingen plaats. De trainingen staan gepland op maandag 27 mei van 18:30 tot 21:30 uur. De uitnodigingen zijn per e-mail verstuurd aan de meiden die volgend jaar in de C en B lijn uitkomen. Voor de A lijn zal geen selectietraining plaatsvinden. De meisjes die hiervoor in aanmerking komen zijn benaderd en hebben aangegeven liever in een vriendinnen team te willen spelen. Voor de jongenslijn zal ook geen selectietraining plaatsvinden omdat er hiervoor te weinig spelers zijn.

Voor meer informatie over het doel, de wijze en de manier waarop de selectietrainingen plaatsvinden verwijzen we je graag naar onze website.

Bekendmaking nieuwe teams
Op zaterdag 15 juni maken we de teamindeling voor volgend seizoen bekend. Dit doen we tijdens Let’s roll. Die dag wordt elk spelend jeugdlid met minimaal een ouder op onze club verwacht.
Met Met Let’s Roll werft onze club zowel mensen die zich structureel voor de vereniging inzetten als mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. Dat varieert van verschillende rollen rondom een jeugdteam, horeca het organiseren van activiteiten, commissiewerk, het verzorgen van communicatie tot het klussen in en rond het clubhuis.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws