header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Bekendmaking teamindeling 2019-20

12-6-2019  | 
Beste leden en ouders,

Nog even en de teamindeling voor het seizoen 2019-20 is bekend! Altijd weer een spannend moment voor kinderen en soms ook voor de ouders.

Het is denk ik goed om nog maar weer eens te benadrukken dat de Technische Commissie (TC), bestaande uit Cindy, Paul, Marjanka, Mario, Joris, Karen en Natasja, zich hier al weken druk over maakt. Aan de hand van enerzijds tussentijdse en eindverslagen van trainingen en (selectie)wedstrijden en anderzijds observeringen van leden van de TC gedurende het jaar wordt een zo compleet en objectief mogelijk beeld gecreëerd van de ontwikkeling van het kind. De selectiecriteria kunnen jullie op onze website terugvinden.

Er is enorm veel overleg gepleegd om elk kind een plek te kunnen geven waarbij het hockey- en teamplezier van de kinderen naar de inschatting van de TC zoveel mogelijk geborgd is. Van de zijlijn heb ik meegekregen hoe gepassioneerd en serieus dit weer gedaan is. Werkelijk ieder kind is besproken en is er bij herhaling gewikt en gewogen.

Laten wij niet vergeten dat de leden van de TC vrijwilligers zijn met een groot clubhart. Ik wil dan ook alle leden van de TC bedanken en complimenteren met de grote inzet. Zij realiseren zich terdege dat verwachtingen niet altijd overeenkomen met de indeling, maar bedenk dan maar dat de dochters van de voorzitter ook niet in de D1 en C1 spelen. Voor mij, het bestuur en de TC, is vriendjespolitiek of voortrekkerij uit den boze. Ik roep een ieder dan ook op om met die gedachte de nieuwe indeling rustig te bekijken. Ik weet zeker dat er voor iedereen weer een mooi hockeyseizoen te wachten staat.

Met vriendelijke groet,
Robert Wannink, voorzitter HC BerlicumReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws