header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

- Vacature- Bestuurslid accommodatie en materiaal

6-9-2019  | 

- Dringende vacature - Als club hebben we het goed voor elkaar: een gezellig clubhuis, mooie velden en genoeg hockeymateriaal. Dan speel je met veel plezier. Dat willen we graag zo houden. Wil jij daaraan meewerken? We zoeken een nieuw bestuurslid als opvolger van Ton de Kroon die stopt en een mooie erfenis achterlaat.  

De rol:
Je bent verantwoordelijk voor de accommodatie en het materiaal van de club. Samen met het bestuur en de commissies maak je het beleid om te zorgen dat het goed voor elkaar blijft. En je zorgt dat de plannen worden opgepakt. Dat doe je niet alleen maar met de Klus- en Materiaalcommissies en de jongeren van de HUB uit Rosmalen die het groenonderhoud doen op vrijdagmiddag. En niet te vergeten met Adri, die je rechterhand is.

Contacten:

Je hebt contact met verschillende partijen die te maken hebben met het terrein. Je overlegt met de gemeente over bijvoorbeeld de financiering, b.v. over schilderwerk of hekwerk. De gemeente financiert het, de club regelt het verder. Je hebt contacten met toeleveranciers en maakt afspraken met hen, zoals het telecombedrijf, het schilderbedrijf of het onderhoudsbedrijf. Of zorgt dat de commissies dit oppakken.  
 

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die de club een warm hart toedraagt en het leuk vindt om dingen te regelen, samen met anderen. Het is fijn wanneer je affiniteit hebt met gebouwen, terreinen, onderhoud, techniek en zelf ook twee rechterhanden hebt.  

 

Tijd:

Alles is in een goede conditie, de contracten zijn gesloten, het verloopt goed. Dat scheelt een heleboel tijd. Het bestuur overlegt eenmaal per maand. Daarnaast ben je er gemiddeld 2 à 3 uur per week mee bezig. 

De functie is ook te verdelen zodat mensen in duo de rol kunnen oppakken.

Het is handig om wat flexibiliteit te hebben voor de functie, af en toe moet je overdag wat regelen met de gemeente en toeleveranciers.


Meer weten?

Wil je meer weten? Neem contact op met Ton de Kroon (zie foto in het bericht) [email protected]