header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Urban hockey groot succes

29-10-2019  | 

Vijftig jongens stonden zondagochtend  27 oktober enthousiast te trappelen om aan Urban Hockey te beginnen. Onder leiding van tien mannen van Heren 1 trotseerden ze de kou (10 graden!). Ze gingen hard aan het werk op het Urban Parcours met skateboards, autobanden en winkelwagens. Alle hockey tricks haalden ze uit de kast. Maar liefst zeven bussen poedersuiker kwamen er bij het poedersuikerspel aan te pas! Ook de 14 jongens die nog niet op hockey zaten hadden erg veel plezier. Ze sloten de ochtend traditioneel af met een spectaculaire wedstrijd tegen Heren 1. Uiteraard wonnen de jongens en moest H1 zijn nederlaag erkennen.

  

Hartelijk dank aan de horeca die de ochtend gastvrij verzorgde en natuurlijk ook de sponsors Jumbo voor al het lekkere fruit en de Keurslager uit Berlicum voor de overheerlijke gehaktballen. 

 

Tussen de 6 en 9 jaar oud en ook interesse in hockey? Neem contact op met Marjanka [email protected]  en meld je aan voor gratis proeflessen. Bekijk alle foto's op het Facebookaccount van de club: @hcberlicum