header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Duizendmaal dank

30-12-2020  | Beste vriend, vriendin van HC Berlicum,
Graag willen we jou bedanken. Bedanken dat je in dit rare coronajaar lid was en bent gebleven van onze mooie hockeyclub. Want wat hebben we veel van je gevraagd!

Onze jeugdleden kunnen -hoe beperkt ook- nog enigszins blijven hockeyen maar voor de hockeyende senioren is 2020 een jaar om snel te vergeten.

Niets is normaal
In de eerste lockdown lag echt alles even plat. Vanaf mei wordt er onder restricties en met hulp van veel vrijwilligers door onze jeugd weer getraind, zelfs in de zomer. Daarnaast hebben ze nog een aantal wedstrijden tegen andere clubs gespeeld. Helaas was dat van korte duur. De technische commissie heeft in rap tempo ervoor gezorgd dat er onderlinge wedstrijden gespeeld werden. Maar het blijft een rare gewaarwording, wedstrijden zonder publiek, een gesloten clubhuis, coaches met zelf meegebrachte koffie en spelers die direct na het spelen van een wedstrijd ons complex moeten verlaten. Gelukkig was er begrip alom.

Vrijwilligers bedankt
Vanaf maart zijn er veel ingewikkelde puzzels gelegd om alles geregeld te krijgen. Iedereen die daaraan meegeholpen heeft of zich anderszins heeft ingezet willen wij enorm bedanken.

Hard gelag
In september hadden we de stille hoop dat de zaalcompetitie zou doorgaan. Helaas werd door het toenemend aantal besmettingen ook daar een streep doorgehaald. Vanaf 4 januari gaan onze jeugdteams buiten trainen als het weer het toelaat.
Helaas hebben onze senioren de hockeysticks nauwelijks aangeraakt. Een hard gelag. Je mist het spel, je teamgenoten en de gezelligheid.

Jij bent onze held
We hopen dat er in 2021 weer samen gehockeyd kan worden. Maar ook dat we weer in het clubhuis samen kunnen proosten op een geslaagde hockeydag, dat we aan de zijlijn supporter kunnen zijn en als vanouds weer bij kunnen praten met de andere supporters. Kortom, dat de vertrouwde hockeybeleving op trainingsdagen en wedstrijddagen weer snel terug komt.
En tot die tijd blijven we doen wat we kunnen doen. Als het maar verantwoord is, want we beseffen allemaal eens te meer dat gezondheid op nummer 1 staat.
We zijn juist in een jaar als deze ontzettend blij dat jullie in zo grote getale de club trouw zijn gebleven. Jij bent kortom onze held.

Goud waard
Dat is precies de reden dat onze club bestaansrecht heeft laten zien in misschien wel de meest woelige tijd van ons bestaan. Het bestuur kan niet genoeg benadrukken dat deze loyaliteit goud waard is. Niet alleen denken we dan aan financiële loyaliteit, maar juist nu beseffen we maar eens dat we met zijn allen actief zijn voor een club die zoveel meer betekent voor alle betrokkenen. Naast het sporten missen we immers ook de gezelligheid!

Het bestuur wil dan ook graag, zodra dat weer mogelijk en verantwoord is een festiviteit organiseren waarbij we jou graag begroeten. In welke vorm dat kan, weten we pas tegen die tijd. Maar natuurlijk laten we jou dat weten. In een tijd dat de besmettingen en ziekenhuisopnames nog zo talrijk zijn lijkt die mogelijkheid nog ver weg te zijn. Maar de berichten over de naderende vaccinaties geven weer moed!
We hopen dat je de jaarwisseling in goede gezondheid kunt vieren met je dierbaren. Laten we afspreken dat we dan ook samen in gedachten toosten op een beter hockeyjaar. Voor de club en je team.
Op naar een sportief en gezond 2021!

Erik, Twan, Joris en RobertReacties

Dorrit van de Veerdonk
Mooie woorden; op naar een sportief 2021!
Hanneke van Heijst
inderdaad een fijn bericht! jullie ook erg bedankt voor alle inzet.
Mila Wonders
Mooie woorden!!
Pim van Herpen
Bedankt voor jullie tomeloze inzet, hopelijk tot snel weer op het veld
René Daelmans
Helemaal eens met de eerdere berichten. Zonder jullie redden we het ook niet! Dankjewel

Reageer op het nieuws