header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Trimhockey gaat van start

23-9-2021  | 
Trimhockey is een leuke en laagdrempelige vorm van hockey waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Het is een vrijblijvende vorm van hockey die geen zondagcompetitie kent. Trimhockeyers komen op een vaste avond samen om te trainen en wanneer het wenselijk is om een wedstrijd te spelen.

Iedereen welkom
Bij het trimhockey is iedereen welkom: starter of gevorderde. Zo kun je ook met geen of weinig hockeyervaring toch op een ontspannen manier hockeyen. De mogelijkheid om wedstrijden en/of een competitie te spelen in de regio is mogelijk. Trimhockey is zo ingericht dat er voor ieder een gewenste en gepaste vorm aangeboden kan worden. Daarin is één voorwaarde extra belangrijk: begrip hebben voor ieders niveau.

Start trainingen 29 september
Vanaf woensdag 29 september starten we met een trimhockeyteam. Elke woensdagavond van 20.15 uur tot 21.45 uur ben je welkom om samen met andere enthousiastelingen een balletje te komen slaan. Heb je nog geen stick? Geen probleem, er liggen sticks voor je klaar. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met de hockeysport.

Interesse om mee te doen?
Interesse om deel te nemen? Joost van Ierland kan je er meer over vertellen. Hij is bereikbaar via: [email protected]
 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws