header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Tegemoetkoming seniorleden

7-4-2021  | 

Corona heeft een enorme impact op ons allemaal en blijft maar voortduren. Ook op onze club heeft het een behoorlijke invloed. Iets wat we als bestuur helaas niet kunnen veranderen. Los van de negatieve financiële gevolgen voor de club is het hockeyseizoen de senioren natuurlijk een waar drama! Nauwelijks kunnen trainen en spelen als gevolg van de van kracht zijnde maatregelen.

Keer op keer leek er weer wat perspectief op hervatting maar helaas enkel recent pas voor de teams tot 27 jaar. Het hockeyjaar 20/21 zal hierdoor voor onze senioren een relatief passief jaar worden. We realiseren ons als bestuur goed dat dit ronduit vervelend is, maar dit veranderen ligt helaas niet in onze macht.

Nog voor de vakantie mikken we, ook voor de senioren, op meer activiteiten op de club. Hierbij gebied de eerlijkheid te zeggen dat de corona-situatie van dat moment bepalend is in hoeverre we dit vorm kunnen geven. Maar er is nu echt licht aan het eind van de tunnel en we hopen dan ook in september het nieuwe seizoen vol power te kunnen starten. Ook weer met jou uiteraard!

Compensatie
Als dank voor het geduld en met het vertrouwen willen we onze senior leden een compensatie aanbieden. 

Dit betreft een tegemoetkoming in de contributie voor het verenigingsjaar 2021/2022 waarbij eventueel gekozen kan worden voor een korting op de reguliere contributie van 100 of 50 euro. Natuurlijk mag ook gekozen worden voor geen korting hetgeen de club in deze, ook financieel zware tijd, natuurlijk goed kan gebruiken.

Laat het ons weten
Tot 1 mei kun je met een mail aan [email protected] jouw voorkeur aangeven. Als we niets van je vernemen maak je geen gebruik van de korting en betaal je de reguliere contributie, die volgend jaar niet verhoogd zal gaan worden.

Nogmaals dank voor jullie loyaliteit. Op naar betere (hockey)- tijden!

Namens het bestuur, Erik Blokhuis
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws