header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Wat staat er allemaal te gebeuren

20-4-2021  | 
Seizoen 2021-2022 klinkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het zomervakantie. In dit bericht lees je alles over wat er nog staat te gebeuren de komende periode.

Opzeggen voor 1 mei
Wij willen natuurlijk dat je ook volgend seizoen bij ons blijft hockeyen.
 Maar.....mocht je toch overwegen om je lidmaatschap stop te zetten, weet dan dat je dit voor 1 mei 2021 dient door te geven aan je coach en aan de ledenadministratie via: [email protected]Meivakantie
Tijdens de meivakantie (3 tot en met 16 mei) wordt er niet getraind, tenzij de trainer en het team anders beslist. Op 1, 8 en 15 mei wordt er door de club geen officieel onderling wedstrijdprogramma gemaakt. Mocht je als team een wedstrijd willen spelen dan dien je dat zelf te regelen.

Evenement voor junioren
Er staat een super leuk evenement voor onze jeugdleden op de planning. Aanstaande zaterdag gaan we met z’n allen in een bubbel het veld op.

Teamindelingen seizoen 2021-22
Na zo’n raar hockeyjaar vraagt het indelen van nieuwe teams om een iets andere aanpak. Alle spelers worden beoordeeld door trainers en coaches. Daarnaast zal de technische commissie de komende ‘wedstrijden’ gebruiken om naar teams en spelers te kijken. Op basis van de input van trainer en coach en bevindingen van tc-leden worden er teams voor het nieuwe seizoen samengesteld. Lees voor een uitgebreide uitleg onze website.

Lijncoördinatoren

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de desbetreffende lijncoördinator. Hij of zij kan je wellicht voorzien van meer informatie. Hier vind je alle lijncoördinatoren op een rij.