header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Teamindeling Jongste Jeugd seizoen 2021-22

27-5-2021  | Het einde van dit rare corona hockeyseizoen is gelukkig in zicht. We hopen dat we vanaf september weer een normale competitie kunnen spelen.

Dankzij corona kunnen we nu al de nieuwe teamindeling met jullie delen. Zie daarvoor bijgaand pdf bestand. Dat is ruim 6 weken eerder dan normaal. En die 6 weken willen we benutten om de nieuwe teams aan elkaar te laten wennen zodat je als team al op elkaar bent ingespeeld voordat de competitie van start gaat. In dit bericht lees je meer over de planning van de laatste weken van dit seizoen.

Samenstelling teams
De teams zijn samengesteld op basis van input vanuit de coaches, trainers en observaties van de Technische Commissie. Daarnaast hebben we waar mogelijk rekening gehouden met individuele wensen. We denken dat we met deze informatie tot een juiste indeling zijn gekomen. Maar ook dit jaar zullen we echter een aantal leden teleurstellen omdat niet is voldaan aan de verwachtingen of hoop. Mocht je vragen hebben over de teamsamenstelling, dan kun je contact opnemen met de Technische Commissie.

Leden die stoppen bij Hockey Club Berlicum na dit seizoen
Iedereen blijft uiteraard welkom tot de zomervakantie omdat deze periode behoort tot het huidige seizoen. In overleg met de teams zullen individuele leden aansluiten bij verschillende teams.

Planning
Uitnodiging deelname groepsapp nieuw team en specifieke team toelichting indien van toepassing: voor dinsdag 1 juni 2021
Trainingen nieuw team: van maandag 7 juni t/m vrijdag 2 juli 2021
Aanvang wedstrijden nieuw team: zaterdag 12 juni 2021
Laatste wedstrijden voor vakantieperiode: zaterdag 3 juli 2021
Zomerstop: van zondag 4 juli t/m zondag 29 augustus 2021   

Regionale wedstrijden KNHB
Onder voorbehoud van versoepelingen door het kabinet is de hockeybond voornemens om 3 weekenden in juni regionale hockeywedstrijden te organiseren. HC Berlicum heeft zich hier uiteraard voor aangemeld. Zodra meer bekend is wordt dat door ons gecommuniceerd.

Trainingstijden periode 7 juni – 2 juli
We proberen zo min mogelijk te veranderen aan het huidige trainingsschema. We zijn druk aan het puzzelen en maken het herziene schema z.s.m. bekend.
Het trainingsschema voor seizoen 2021-22 maken we later bekend.

Trainers en coaches
Graag ontvangen wij alle verzoeken voor interesse in coaching, trainingen en/of managers rollen bij de gewenste teams zo spoedig mogelijk na bekendmaking van de indeling. Graag naar [email protected]