header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Teamindelingen seizoen 2022-2023

27-5-2022  | 
Het einde van dit hockeyseizoen is in zicht. We kijken als Technische Commissie weer vooruit naar seizoen 2022-2023. Uiterlijk 1 juli maken wij de nieuwe teamindeling bekend.

Samenstelling teams
De teams zijn samengesteld op basis van input vanuit de coaches, trainers, ouders en observaties van de Technische Commissie. Daarnaast hebben we waar mogelijk rekening gehouden met individuele wensen. We denken dat we met deze informatie tot een juiste indeling zijn gekomen. Maar ook dit jaar zullen we echter een aantal leden teleurstellen omdat niet is voldaan aan de verwachtingen of hoop. Mocht je vragen hebben over de teamsamenstelling, dan kun je contact opnemen met de desbetreffende lijncoördinator.

Onderlinge wedstrijden
Na de competitie worden er nog onderlinge wedstrijden en trainingen per lijn gespeeld om de laatste puntjes op de i van de teamindeling te zetten. We werken nog aan het wedstrijd- en trainingsschema, data worden apart bekend gemaakt.

Trainers en coaches
Graag ontvangen wij alle verzoeken voor interesse in coaching, trainingen en/of managers rollen bij de gewenste teams zo spoedig mogelijk na bekendmaking van de indeling. Graag naar [email protected]Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws