header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Alles wat je moet weten voor het nieuwe hockeyseizoen

19-8-2022  | 

Alles wat je moet weten voor het nieuwe hockeyseizoen

Na een lange zomerperiode gaan we vanaf zaterdag 3 september weer van start voor de jeugdteams met het A50 voorbereidingstoernooi. Vanaf maandag 5 september starten we met de trainingen.

In dit bericht lees je alle belangrijke informatie die je moet weten voordat we beginnen aan de eerste helft van seizoen 2022-2023.


AANSCHAF NIEUW TENUE MET HOOFDSPONSOR SUNS
We hebben een nieuwe hoofdsponsor! SUNS!  Dat betekent dat alle actieve leden een nieuw 'thuis' en 'uit' tenue met bijpassende sokken dienen aan te schaffen. Vanaf september is het verplicht voor al onze leden om in het nieuwe tenue spelen. We hebben samen met onze sponsoren een geweldige introductie actie bedacht om alle leden tegemoet te komen.

 

Ruil je oude shirt
Bij inlevering van je oude shirt ontvang je als HC Berlicum lid een complete nieuwe set bestaande uit een thuis en uit shirt en bijpassende kousen t.w.v. € 120,- voor € 35,-.

De tenues liggen vanaf nu klaar bij: Twinsport, Burgemeester Loeffplein 53 in Den Bosch.

 

AANLEG NIEUW VELD 1
Geweldig nieuws! Ons hoofdveld wordt vervangen door een waterveld!

Op maandag 29 augustus starten we met de aanleg van ons nieuwe waterveld. Daarom is veld 1 van 29 augustus tot en met 22 september niet bruikbaar. Dat betekent dat we een beetje moeten passen en meten met de trainingen en oefenwedstrijden tijdens deze periode. Wij vragen jullie begrip en medewerking hiervoor.

 

WORD JIJ SPONSOR VAN VELD 1?
Een nieuw waterveld vraagt om (nieuwe) sponsoren. Wij zoeken sponsoren die specifiek interesse hebben om de twee doelen te sponsoren en/of de dug-outs! Bij interesse neem dan contact op met de sponsorcommissie. Of via [email protected]Zij maken graag een passend voorstel voor jou of je bedrijf.

 

TRAININGSSCHEMA NIEUWE SEIZOEN
Op maandag 5 september starten de trainingen weer (tenzij anders met het team en de trainer is besloten). Het trainingsschema wordt uiterlijk morgen (20 augustus 2022) online gezet.

Vanwege de aanleg van het nieuwe waterveld zal er in de periode van 5 tot en met 22 september een aangepast trainingsschema gelden. Dat schema zal ook zo snel mogelijk worden gepubliceerd.

TRAINING GEVEN
In het trainingsschema staan ook de trainers vermeld die zich hebben opgegeven. Ontbreekt je naam? Of wil je erg graag training geven maar heb je je nog niet opgegeven? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via [email protected]


HOCKEYWERKT
In de afgelopen periode zijn intensieve gesprekken gevoerd door het bestuur met Hockey Werkt en zijn er alternatieve opties besproken. Wij hebben besloten de samenwerking met Hockey Werkt te continueren.

Maureen van der Plas zal namens Hockey Werkt de nieuwe trainerscoördinator zijn. Binnenkort stelt zij zich uitgebreid aan ons voor. Wij hebben erg veel vertrouwen in de (vernieuwde) samenwerking.

A50 TOERNOOI – 3 SEPTEMBER
Ook dit jaar doen de junioren teams weer mee aan het A50 toernooi. Een mooie gelegenheid om alvast een paar oefenwedstrijden te spelen voor aanvang van het nieuwe seizoen. Het speelschema staat in jullie app!

START COMPETITIE – 17 SEPTEMBER JUNIOREN | 11 SEPTEMBER SENIOREN
Op zaterdag 17 september start de herfstcompetitie voor de jeugdteams. We proberen zo snel als mogelijk alle wedstrijden te plannen. Dit geldt ook voor de indeling van de scheidsrechters. Houd de website en de HCB app in de gaten. Op 11 september starten de senioren met hun competities.

VRIJWILLIGERSFEEST - 9 SEPTEMBER
Op vrijdag 9 september zetten we alle vrijwilligers in het zonnetje tijdens het vrijwilligersfeest. Alle vrijwilligers hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heb jij je al aangemeld?

LET’S ROLL – 10 SEPTEMBER
Op 10 september tussen 10.30 en 13.30 uur worden alle leden en ouders uitgenodigd voor Let’s roll.

Tijdens deze dag maken we teamfoto’s. Ouders van nieuwe leden worden bijgepraat hoe het allemaal reilt en zeilt bij HC Berlicum. En op de Vrijwilligersmarkt kun je kijken of er een passende vrijwilligersfunctie voor je beschikbaar is.

Meer informatie volgt via de website en de mail.

WIE WORDT DE NIEUWE COACH VAN HEREN 1?
Ons Heren 1 team is op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Denk jij of ken jij iemand die ons Heren 1 team kan laten floreren in de 3e klasse? Neem dan contact op met de Technische Commissie, Joris de Graaf.

OVERKAPPING SUNS
Onze hoofdsponsor Suns is begonnen met het maken van een prachtige overkapping! Wij kunnen niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen! Suns! Dank je wel namens de hele vereniging!


 

Namens het bestuur,

Joris de Graaf
[email protected]