header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Camera-systeem en Digibord

26-3-2023  | Recent zijn er camera's opgehangen op veld-1 en is er in het HockeyHokkie een Digibord opgehangen. Beide digitale hulpmiddelen mogen gebruikt worden door alle teams voor de wedstrijdbespreking of analyse van wedstrijden.

.... maar hoe werken die nieuwe spullen... ?

Omdat wij als bestuur daar geen kennis van hebben, zoeken we vrijwilligers die hier verder in willen duiken en het ook daadwerkelijk klaar voor gebruik kunnen gaan maken. 

We denken hierbij aan:
  • Hangen de huidige camera's wel op de goede plek (in de hoeken) of kunnen ze beter verplaatst worden naar pal achter de goals?
  • Welke analyse-software dienen we als club aan te schaffen om wedstrijden te kunnen analyseren/bewerken?
  • Hoe kunnen we de opgeslagen wedstrijden downloaden vanuit de digitale opslag (maximaal 7 dagen) en beschikbaar te stellen aan de teams die op veld-1 hebben gespeeld?
  • Hoe kunnen we de wedstrijdanalyse afspelen op het Digibord in het HockeyHokkie, zodat ieder team die kan gebruiken voor de wedstrijdbespreking?

Heb je hier verstand van of mocht je dit met meerdere personen willen uitzoeken voor onze club, meld je dan even via [email protected]

Namens veel leden, die hun hockeyvaardigheden willen verbeteren, alvast bedankt als je dit wilt doen!