header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Hockeykamp 26/27 mei 2023 | Jeugd 012 - 016

2-5-2023  | 

Beste jongens en meisjes,

 

Dit jaar organiseert HC Berlicum op vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei, in het Pinksterweekend, weer een ontzettend leuk, actief en leerzaam hockeykamp. En vanaf vandaag kun je je hiervoor aanmelden!   

 

Wat kan je verwachten?  

Samen met jou gaan we een geweldig weekend neerzetten vol spel en hockey. Tussen het hockeyen door wordt er natuurlijk voor lekker eten en genoeg ontspanningsmomenten gezorgd.  

 

Op vrijdag 26 mei zijn jullie vanaf 16:00 harte welkom om jullie tent op te komen zetten op de club. Vanaf 17:00 start het programma dan echt; we gaan lekker eten en er is tijd voor spel, ontspanning en disco. Zaterdag zijn we weer op tijd uit de veren en gaan we hockeyen. Vanaf 15:30 worden de tenten weer afgebroken. Je ouders zijn dan weer van harte welkom om nog even naar je hockeykunsten te komen kijken en om samen met je de tenten op te ruimen.  

Mocht je het slapen nou heel erg spannend vinden, dan graag even contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 

 

Voor wie is het kamp? 

Alle jongens en meisjes uit de leeftijdsrange O12 t/m O16 zijn van harte welkom!

Je kiest zelf bij wie je slaapt in de tent en wij delen bij het programma de groepjes in op leeftijd en niveau, zodat alle teams gelijk zijn. Natuurlijk kan je een voorkeur van drie vrienden en/of vriendinnen opgeven bij wie je graag in het team zou willen zitten.

Het kamp staat dit jaar gepland op 26 en 27 mei en de kosten bedragen 55 euro per kind. Maar.. als je je vóór 5 mei aanmeldt, dan krijg je 5 euro korting en betaal je dus 50 euro per kind.

 

Hoe kan je je aanmelden?   

Je kan je aanmelden via bijgevoegd digitaal aanmeldformulier (zie bijlage). Wij ontvangen het graag volledig ingevuld terug via dit e-mailadres. Het is fijn als ook je ouders hierop aangeven of en welk vrijwilligerswerk ze op een bepaald moment op zich kunnen en willen nemen. Vele handen maken immers licht werk.

De betaling kan overgemaakt worden naar NL16RABO0106912100 t.n.v. Hockeyclub Berlicum. Je aanmelding is pas definitief als de betaling voldaan is.

 

We hopen jullie allemaal te zien in het Pinksterweekend!  

 

Mochten er vragen zijn, dan zijn wij hiervoor te bereiken via [email protected]

 

Groetjes namens de organisatie van het hockeykamp,

 

De technische commissie en de feestcommissie