header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

De Club van 100 zoekt jou!

4-9-2023  | 
De Club van 100 heeft voor ons allemaal een watertappunt aangelegd. Heerlijk en eenvoudig om in de rust je bidon te vullen. Dit tappunt heeft alleen maar voordelen: geen extra flesjes kopen, dus goed voor je portemonnee, minder plastic, dat goed is voor onze aarde en, ook heel fijn, water is gezond. 

Dankjewel voor dit prachtige initiatief De Club van 100!

De Club van 100 zet zich in voor zichtbare zaken, voor de jongste jeugdspelers tot en met de senioren en veteranen teams. Ieder jaar komen alle leden samen voor een gezellige avond, waar je ook samen besluit welke initiatieven komende periode worden opgepakt. Naast een sociaal evenement lever je ook een bijdrage aan onze mooie vereniging. Een duidelijk gebaar van geven en waarmaken.

Wil jij je ook inzetten voor hockeyclub Berlicum maar je weet nog niet hoe? Dan kan je je aanmelden als vrijwilliger via [email protected] voor tal van mogelijkheden die aansluiten bij jouw interesses. Je kan je ook aanmelden voor De Club van 100, cv100.nl. Deze club is bedoeld om zoveel mogelijk mensen die Hockeyclub Berlicum een warm hart toedragen bij elkaar te brengen én om kansrijke projecten te faciliteren die niet uit de normale begroting van onze vereniging kunnen worden gedaan.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op cv100.nl.