header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Arbitrage

20-11-2023  | Arbitrage - Aanpassingen

Beste allemaal,

De afgelopen weken is het een aantal keer voorgekomen dat scheidsrechters niet zijn komen opdagen bij de aan hen toegewezen wedstrijden.  Erg vervelend voor de teams die moeten spelen. We maken ook een bijzonder slechte beurt bij ons tegenstanders.

We zijn daarom - helaas  - genoodzaakt om als bestuur de consequenties voor het niet komen opdagen aan te passen.

Vanaf vandaag gelden deze nieuwe regels:

  • Bij niet komen opdagen krijg je een boete van € 25,-
  • Je team zal 2 extra fluitbeurten toegewezen krijgen.

Team Managers
De scheidsrechters worden voor het laatste weekend zijn nu ingedeeld. Vanaf het zaal seizoen (en na de winterstop) zullen teams worden aangewezen om te fluiten. De managers van de teams  geven de namen door aan de scheidsrechterscommissie van de leden die komen fluiten. 

Alle teammanagers zullen een lijst van wedstrijden krijgen die zij in het team onderling kunnen verdelen.   De namen van de scheidsrechters zullen dan aan de arbitragecommissie moeten worden doorgegeven.  Deze worden dan bij de wedstrijden geplaatst. Onderling ruilen mag, vervanging regelen mag. Maar de doorgegeven namen blijven verantwoordelijk voor aanwezigheid op de wedstrijddag.

Vervanging
Er zijn op onze club een aantal mensen geweest die graag een extra wedstrijd willen fluiten. Voor junioren wedstrijden leverde dat  € 15,00 op  voor senioren wedstrijden wordt hier € 25,- voor gevraagd.  Te betalen via een Tikkie (Voor de wedstrijd)

De lijst is van de website afgehaald omdat er veel oude - niet beschikbare namen tussen staan.

Wil jij op de lijst op eventueel extra te kunnen fluiten en wat extra te kunnen verdienen? Meld je dan aan bij de arbitrage commissie!