header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen spelenderwijs kennis maken met de hockeysport tijdens het trainingscircuit op de woensdagmiddag. Ben je 5, 6, of 7 jaar en wil je vooraf een keer kennismaken met de hockeysport en de club? Dan kun je je opgeven voor een proeftraining.

Mail je naam, leeftijd en woonplaats naar Marjanka van der Doelen: [email protected]

Inschrijfformulier

Voor meer informatie kun je terecht bij een van de coördinatoren van onze club.

Marjanka van der Doelen (F-Minioren): [email protected]
Cindy de Leij (E-Minioren): [email protected]
Joris de Graaf (D-Jeugd): [email protected]
Mario van de Ven (C-Jeugd): [email protected]
Paul van Haaren (A en B-Jeugd): [email protected]
Martijn van Rosmalen (Senioren): [email protected]

Gegevens wijzigen

Wijzig je gegevens viawijzig het via Mijn HCB of de LISA-app. Voor vragen over wijzigingen kun je contact opnemen met Ellis van Pinxteren via [email protected].

Jongens-evenement

Minimaal tweemaal per jaar organiseren wij speciale activiteiten voor jongens. Dat doen we in de vorm van Urban Hockey. Deelname is gratis, vooraf aanmelden noodzakelijk via: [email protected] 

Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Uiteraard vinden we dat jammer. Geef je opzegging inclusief volledige naam-, adres- en teamgegevens door via [email protected]. We stellen het op prijs al je even aangeeft wat de reden van je afmelding is. Opzeggingen voor het volgend seizoen kunnen als zodanig verwerkt worden, mits ze voor 1 mei van het huidige seizoen per e-mail zijn doorgegeven aan de Ledenadministratie. 

Privacyverklaring

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. In dit document kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan [email protected].

Privacyverklaring